aku-dan-photography

Wednesday, December 21, 2011

Ke lata kinjang

Hari ni Aku ngan danny ke lata kinjang. Saja2 jalan selepas aku ke tempat kerja.

Orang tak berapa ramai. Mungkin bukan hari cuti. Agak selesa.

Oleh kerana Kami tak bawa pakaian mandi maka tidak le Kami mandi manda lagipun tak best takde maknye sekali.

Esok.. Kami aku bercuti 2 hari di lumut. Tempat biasa di hotel putra lumut. Aku harap.. Hotel putra tu keadaannya akan lebih baik dari sebelum2 ni..

1 comment:

thisni3zahata said...

dh lama x g lata kinjang sejak ade anak...skrg nk g mak x sihat...x best g xde big mama...ki3

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...