aku-dan-photography

Tuesday, December 6, 2011

huawei ideos s7 aku root kan juga...

Setelah kejayaan tersohor aku menghidup dan mematikan android motorola aku baru2 ni maka aku mencuba lagi satu kali me rootkan tabby huawei aku...

Ada le 7/8 kali tak berjaya... sekali dia beku... dan akhirnya berjaya gak aku root kan supaya dapat le aku install apk yang best2... terutama hat yang melibatkan penggunaan memori... yang mana aku boleh memindahkannya itu ke sd card...

So.. takyah le kot aku nak ganti tabby yang lain... cumanya aku risau sebab kalau brick le tabby tu... camne aku nak recover balik?

Em..... tak cukup ilmu lagi nie......

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...