aku-dan-photography

Monday, December 5, 2011

headphone monster

Semalam aku ke tesco ipoh sbb nak beli joystick danny... pada masa yang sama, aku nak cari headphone satu....sebab aku nak layan movie kat laptop...

Danny dah ambek tibi 32 inci aku buat layan game dia... dia taknak guna tibi crt 20 inci sebab tak pueh.. so option yang tinggal untuk layan movie hanya dengan laptop 15.4 inci.

Aku perlu pairing ngan headphone yang bunyik pueh didengor... bass kena power dan treble pon sama... kebetulan ada pc fair kat stadium indera mulia jadi aku riki satu booth ke satu yang lainnya.... ta de satu pun hati tertarik.....

Aku kemudian ke jusco ipoh..sama gak...... aku terus ke tesco...

Kat situ aku try headphone... uncle tu sajes satu headphone dalam harga rm70.. leh tahan... aku dah nak beli sbb orang umah dan danny dah naik beku tggu aku...tetiba..aku tenampak satu kotak besau....

Headphone monster namanya... aku test.. peh.... mantap! Kata tokei tu, hat ni superb... ya mmg betoi tokei..wa tak sangsi....

Tokei tu kasik tau, headphone ni kalau hat ori harganya hampir 2 ribu.... so aku suruh dia bungkus sbb aku nak2!

Kini, boleh le aku layan movie ngan penoh perasaan.....





1 comment:

www.arzone_71.blogspot.com said...

Camner rupenye headpon monster tu yeop..cer uploag gambornye tmn nk tgk...klu ngancam tmn pun nk nyambor satu...he3

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...