aku-dan-photography

Monday, December 26, 2011

boyan pusing

Paris wheel, entah betoi ke idak ejaannya... paris hilton, aku tau lea...

Dari mana datangnya berani aku time tu, aku tak pasti..cuma sebabkan danny nak2 naik sangat maka aku tetiba je jadi berani...

Dan hampaznya... hampir 30 kali aya yang jaga mesin tu pusing2kan kami berdua... biasa kejap je.. aku mmg nak kejap sebab aku gayat.... bunyik rantai tu pon dah leh wat jantung mengepam laju.... danny? Dia aku suruh duduk beradap dan bukan sebelah aku..kononnya aku nak ajor dia berani, sebaliknya aku lak yang takot...dia rilek jea....

Mesti best dapat bersama2 ngan bapak time2 camnie... dia akan ingat.. aku pasti...

Aku.. semasa sama umor dengan dia.. bapak atau abah hanyalah sejarah... takde kenangan yang boleh aku ingat.. melainkan, aku ber bin kan nordin. Moga bapak aku tenang di sana. Amin.

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...