aku-dan-photography

Tuesday, December 20, 2011

bapa tunggal 8-5

Cuti tinggal beberapa hari lagi... lepas nie, keje macam biasa.. pasti sibuk.aku dah dapat rasa rentetan kerja yang bakal aku hadapi.

Cuti kali nie yang best, aku dapat belajar melayan anak sepanjang masa... aku semakin paham apa kehendaknya, yang nyata dia tidak meminta banyak. Apa yang diperlukan hanya masa, masa untuk dia bersama2 aku.

Orang umah pula, seperti biasa cuba memenuhi keperluan kami. Dalam minggu2 terakhir kerjanya semakin banyak. Aku dan danny faham.

*cuti kali ini juga aku banyak membuat kerja rumah..,memasak,basuh kain,lipat,basuh pinggan dan menyapu. Sungguh penat rasanya.. peluh mencurah2 ke bumi. Hinggakan banyak baju tsert aku di bahagian leher menjadi reput dek peluh yang tak kering2.... Yup begitulah nasib aku sebagai bapa tunggal dari jam 8 pagi sampai le 5 petang. Takde tempat untuk aku mengadu. Malahan aku juga terpaksa mengopek durian... tajam, durinya tajam menembusi mittens yang aku sarungkan...

Hehe... tak leh blah....

Statement bertanda * , kaw2 ponye goreng.

Time cuti nie, aku dan danny, ngange je.... pagi, orang umah sediakan bekfest.... tngahari aku kuar ngan danny..kami lepak kat kedai...makan2! Balik, aku main game ngan danny dalam 2/3 jam...kami mempertahankan bumi dari serangan makhluk asing..takleh lama sebab aku lenguh pinggang duduk lama2! Kemdian aku blajar editing gambor.. hehe...

What a life!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...