aku-dan-photography

Friday, December 30, 2011

Azam 2012

Tahun 2012 merupakan tahun yang cukup istimewa bagi aku kerana aku telah melangkau 2\3 dari perjalanan hidup.

Aku mempunyai beberapa azam yang ingin aku capai.

1. Aku akan lebih serius Tapi bukan cerewat.
2. Aku akan berhenti merokok ( yang mahal2 kalau mampu aku akan berhenti terus)
3. Aku akan menitik beratkan soal kewangan.
4. Aku akan mendekatkan diri kepada NYA.
5. Aku akan lebih komited pada pelanggan aku.
6. Aku akan memberikan tumpuan kepada isteri dan anak
7. Aku nak turunkan berat badan dengan cara menghayun dumbell pada tiap petang
8. Aku akan kurangkan aktiviti facebook melainkan kalau kerja aku dah settle.
9. Aku akan mulakan aktiviti reading sekurang2 2 helai mukasurat sehari.
10. Aku akan hentak meja kalau sesiapa sound aku dengan tujuan mempersoalkan pengamatan professional aku.

11. Aku akan tidur lebih awal.

Esok aku sambung-dah ngantuk sangat lak!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...