aku-dan-photography

Monday, December 19, 2011

Aku ke kuala woh

Aku bawak danny ke kuala woh-sebab utama nak shot gambor-dan keduanya aku dan danny nak sendot udara segor. Rasa nak pitam gak terkurung lama dalam rumah.

Kali ni best.-sebab danny kasik full kerjasama berkongsi minat ngan bapaknya-aku ngan kamera dslr manakala danny ngan sony blogie.. Aku tembak.. Dia pun tembak! Nice.

Kami explore banyak tempat sehingga Kami jadi letih.. Mahu tak mahu Kami terpaksa beli 2 pau daging lada hitam(untuk aku) dan 1 pau kaya-tepaksa!

Hampir 2 jam Kami di sana.danny banyak bertanya-aku letih menjawab pada masa yang sama aku mula faham, mindanya sedang ligat mengumpul maklumat.

Esok.. Kalau sempat terbangun awal.. Aku dan danny akan ke lata iskandar.. Kalau sempat la..

Atau join main game berdua mencari harta karun indiana jones di ps 2!

2 comments:

snf said...

kuala waoh kat mane? mesti cntik akn untuk fotoshoot:-)

kulop ludin said...

kuala woh kat tapah....
kalau nak photoshot, best lagi lata kinjang......

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...