aku-dan-photography

Friday, November 11, 2011

Tempat pertama videography

Setelah 3 hari, aku berjaya menamatkan kursus videography yang dianjurkan oleh pusat kegiatan guru tapah road.

Banyak yang aku belajar dan paling aku minat bila masuk jenis2 shot.. Sebabnya bila kita dah tau jenis shot.-idak le kita main rakam bodo2..

Hari terakhir juga kami diminta submit sebuah video pendek dalam 3 minit.

So aku pada hari raya haji baru2 ni dah mula buat rakaman.. Aku pilih tema korban..

Aku tak masuk semua dalam video terutama part2 sembelih lembu yang close up sebab tak semua orang boleh tahan tengok darah!

Ramai terkejut bila aku nyatakan rakaman aku dilakukan menggunakan henset sahaja. Nokia n8.

Dan video aku telah dipilih.-tempat pertama.

Ini adalah asas.. Aku akan cuba lagi belajar membuat videography dengan lebih baik dan bermakna.

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...