aku-dan-photography

Thursday, November 3, 2011

Syukur

Gambar ni aku snap masa Bercuti di teluk batik tahun lepas-ada kenangan gambor ni-kenangan masa memula guna lens sony 18-250mm.. Harga kurang singgit 2k-aku pairkan dengan sony a380.

Gambar ni membuatkan aku terpikir tentang nikmat yang aku dapat selama ni-kadang2 kita selalu lupa bersyukur dengan apa yang kita ada-malahan mengeluh lebih2 pulak!

Muhasabah diri sangat penting.-sendiri Ingatkan diri sendiri tanpa paksaan mana2 pihak-itu lebih nice!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...