aku-dan-photography

Tuesday, November 22, 2011

Bolasepak malaysia vs indonesia sukan sea 2011

Semua tahu, msia menang.

Malam tu aku ke batu 3 temoh... join ngan rakan sekerja.. hujan lebat kan main.

Bajet nak layan skrin besor, pueh hati..tapi kedainya tutup so member aku cari kedai lain...

Game dah setat masa aku sampai... layar putih dah terbentang tapi projektornya takde, yang ada tibi lama crt, rasa aku 20 inci besornya... aku sengih je sebab masing2 datang dari jauh... member aku dari kampar.. aku dari jalan pahang... masing2 berbelas kilometer.... tengok final ngan tibi 20 inci dalam jarak 3 meter!

Di belakang tempat aku duduk ada orang indonesia satu group, kuat mereka jerit gol, time team indon score! Kemudian slow sebab ada 2 anggota polis masuk kedai siap ngan pistol kat pinggang.... aku agak dema pon risau gak....

Game malam tu mmg best... aku xcited! Tapi sebenarnya, pada malam tu juga baru aku kenal sorang dua pemain malaysia... sukan bolasepak aku tinggalkan bila thiery henry tinggalkan arsenal beberapa tahun lepas... aku minat Arsenal.......

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...