aku-dan-photography

Sunday, November 27, 2011

Selamat tahun baru

Selamat menyambut maal hijrah. Tahun baru.. Setahun dah berlalu dan kalau dikira amalan-terasa betul kurangnya buat aku..

Kadang2 aku Lupa.-aku bukan muda lagi-tapi tah la.. Mungkin kerana rambut aku masih banyak kaler itam berbanding putih-wat masa sekarang, aku tak perlukan shampu noni semata2 nak hitam kan rambut.

Tapi masa aku gunting rambut ngan danny kat tapah pagi semalam aku perasan macam nipih lak bahagian atas-mungkin rambut banyak gugur disebabkan ajinomoto. Hehe.

Aku tahu-aku takleh bertahan lama dengan rambut yang hitam ni.lama2 putih gak.

Kita akan Rasa apa yang orang sebelum kita rasai.. Percayalah...

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...