aku-dan-photography

Tuesday, November 8, 2011

Pixelpipe


Dapat juga aku reinstal pixelpipe setelah aku gugel kat tenet.. Ada orang letak sis file kat mediafire..

Kepada yang guna symbian.. Boleh download dan instal.. Tapi la ni, program ni dah takde kat Ovi store.. So kena download dari mediafire..

1. Register percuma di pixelpipe.com
2. Add pipe (laman korang)
3. Instal sis file pixelpipe-log in-update pipe.
4. Dah boleh guna untuk update blog!

Try kalau sesuai ngan korang..

register kat sini : PIXELPIPE
download sis file kat sini : MEDIAFIRE

macam biasa, disklaimernye..aku tak berrenposible kalau henset korang meletop ke.... terbang ke.... hilang ke.... mintak ganti baru.... aku sekadar share2.... lagipon aku dah guna lama....... hehe!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...