aku-dan-photography

Saturday, November 5, 2011

Mr cendol giant tambun

Hari ni kami ke giant tambun .. Selain dari aku masat tapak kaki, orang umah dan danny dengan cd pilihan masing2....

Kami pekena mrcendol , Em boleh tahan Rasanya... Aku tambah pulut.-ikutkan memang pantang.-tapi sekali sekala kira okay kot!

Memang lemak berkrim.... Gula merah kita sendiri yang taruk.-ikut level rasa sendiri.. Overall.. Okay lebih sedap sebanyak 4 juta kali daripada cendol dekat tesco kampar yang Kat tepi jalan tu..

Tapi aku tak boleh makan selalu.. Tinggi gulanya, takut!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...