aku-dan-photography

Friday, November 25, 2011

Gatal tangan unlimited

Sepatutnya aku dah lena ni.. Dah jam 4 pagi..

3 jam yang lepas sementara aku golek2 nak tido. Sementara aku nak kira kambing macam biasa, aku on tenet kat motorola.. Terjumpa satu aplikasi menarik-so aku instal..

Dan tak semena2.. Henset aku takleh reboot! Jenuh aku buat.. Dia asek keluar lambang M je.. Adeh.. Baru je Upgrade version-dah sangkut..

Dengan menggunakan internet-aku cari jalan.. Akhirnya aku dapat juga-dapat cara nak rootkan huawei ideos aku tu..

Motorola aku dok beku sebelah bantal-tak dapat nak settle masa terdekat!

Tapi takpe sebab aku dapat belajar banyak perkara-aku yakin motorola aku tu dapat aku settlekan problemnya..

Lagi satu-aku tak sabar2 nak rootkan huawei ideos s7 aku..

Kita tengok apa lak jadinya kali ni!

1 comment:

wak gelas said...

Wak dulu penah pakai motorola jugakk... Eeee wak dh datang ni nk komen komennnnn.....

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...