aku-dan-photography

Wednesday, November 30, 2011

flemington hotel taiping

Aku menginap di hotel ni memandangkan hotel seri malaysia dah penoh..

Hotel ni nice sebab berhampiran ngan lake garden.. jalan kat depan sana dah boleh join sekali jogging ngan orang ramai.

Makanan pon sedap dan tak lupa juga gegelz receptionist pun lawa2.. tu sabit aku bawak orang umah dan anak semata2 nak habor kat dema.. jangan goda aku... aku telah berpunya....

Okay, petangnya sesampai aku kat sini, hujan turun membasahi jalan... syahdu rasanya sebab beku dudok dalam bilik yang eikonnya umpama jejalan ke tanah rata pada awal 70an... sejuk bebenor...

Tak lama kemudian hujan berenti, aku dan famili ingin menyedot2 udara segar kat luar sana, kat lake tu...

Rupanya apabila kita merentas je tasek tu... pusingannya jauh bebenor.. danny dan orang dah letih kerana kami ala2 tourist manakala orang yang banyak kami selisih lebih kepada joggerz2 dan pemancingerz2... abih cramp2 betih aku!!!!

Tapi puas la..... sebab ni kali pertama aku rentas bersama famili lak tu..... kualiti time gak ni...

Takat ni le aku cete, sbb esok kena bangun awal sbb ada meeting....

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...