aku-dan-photography

Wednesday, November 23, 2011

Bapak pun ada ego gak!

Dah 2 hari aku spend quality time ngan danny , most time tu teman dia main game.. aku duduk sebelah dia dan bila tiba part dia tak lepeh, baru dia mintak aku tolong...

Aku sbenarnya tinggalkan game2 nie lama dah, mau dalam 3/4 tahun... tapi sebabkan anak, aku pegang gak joystick... aku cuba lepaskan level...

Walaupun gamenye spongebob, nampak mudah tapi pada aku payah betul... ada part tu aku kena tekan button ikut symbols, mak ai.. kejap left-right- R1-L1... berulangkali....

Hangin jugak le satu badan.... tambahan pula bila aku tak lepas, danny buat alasan macam ulasan pengulas astro arena time malaysia vs indonesia yang mmg tak best aku dengor.....!

So aku sound mudah je.... cakap banyak...bapak simpan balik! Baru tau... happy2 dia je... padahal ps2 tu, aku yang punya!!!

Esok, tak tau apa pulak cetenye, tapi macam biasa.... seorang bapak akan lakukan apa saja untuk anaknya.... walaupun tepaksa melompat2 , menembak2 menggunakan watak patrick!!! Hehe....

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...