aku-dan-photography

Wednesday, November 16, 2011

aku dan native speaker coordinator

Coordinator aku orang putih asei dari alabama ( sweet home alabama). Dia pandai cakap omputih... dan spanish.. dia belum kawin.

Aku pun boleh cakap omputih dan bahasa semai. So bila aku cakap semai dan dia berspanish... dia ta faham sama macam aku.. maknanya ada kemisteri antara aku ngan dia...

Aku suka pogram nie sebab aku bole belajer cakap omputih dengan lebih baik walopon tuntutan masa agak sendat...

Dia cakap nanti mau holiday kat siam 2 minggu, kemdian balik beraya di alabama... dia rasa seronok sebab dapat balik kampong kat sana tu...

Sedangkan omputih balik beraya di kampong apatah lagi kita orang asia...

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...