aku-dan-photography

Monday, November 28, 2011

Berjaya unbrick juga milestone xt720

Setelah 2/3 hari aku memikirkan macammana nak unbrick henpon aku yang secara tak sengaja aku terbrick sebab tersalah overclock.. Akhirnya dalam Kul 2 pagi tadi aku berjaya idupkan dia semula.

Lega sebab dia dah bernapeh sendiri tanpa bantuan mesin hayat.

Aku belajar banyak perkara.. Pertama, mesti ada ilmu pembuka dan penutup.. Aku belajar root hari tu cuma ilmu penutup jea-terus aku apply dan bila nak buka balik Udah gelabah. Tak tau!

Semasa aku surf tenet-aku dapati banyak forum yang boleh dijadikan sebagai tempat rujukan-nice-tetapi boleh dikatakan 95% adalah dalam bahasa inggeris-ini menunjukkan kita perlu menguasai/memahaminya dengan baik!

1 comment:

wak gelas said...

wak pon tak pandey ngomong basa inggeris begituuu... eeeE wak dh datang ni nak komen komennnnnn............

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...