aku-dan-photography

Saturday, October 15, 2011

You spend more Time with your laptop instead of playing with me

Wow.. Terkedu aku dibuatnya bila Anak Aku expresskan feeling dia terhadap aku.. Time tu kete tengah stop Kat terapik lite simpang shell tapah... Aku panik.

Aku terdiam kerana apa yang dikatakan tu benar..

Aku tak mampu menidakkan apa yang Anak Aku kata.. Suasana dalam kete tetiba sunyi-aku rasakan perjalanan pulang ke rumah mengambil masa yang panjang untuk sampai.

Mulai Esok , aku akan lebihkan masa untuk danny.

Pasti..

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...