aku-dan-photography

Monday, October 3, 2011

Mode bizi bebeno

Selepas aku balik dari kolompo, tak banyak aktiviti menyonket dilakukan kerana aku memang bizi.. Aku bajet bizi Aku akan settle dalam sebulan.. Sebenarnya aku rasa akan bizi sampai le tutup sekolah.. Letih!

So pagi ahad lepas bekfast di shamli bistro.. Aku ke kedai gunting sebelah gerai bakso dan satay betul2 Kat terapik lite pekan tapah.. Rambut danny dah panjang, Anak teruna aku tu kalau rambut panjang mula le Demam. Agaknya panas kut.

Lepas habis gunting terus balik umah-tak keluar2 dah-tak tau nak ke mana2... Lagipun aku tak berapa sihat semenjak balik dari kolompo-batuk/sesema/Demam!

Esok, aku tak dapat bertugas seperti biasa kerana ada urusan penting di bidor... Pasti kelayen2 aku akan tertanya2, ke mana hilangnya Sir dema..

Hidup kekadang selamba
Kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...