aku-dan-photography

Thursday, October 20, 2011

Kembali seperti biasa

Selama sebulan aku sibuk dengan urusan kerja.. Sebulan juga orang rumah berulang alik mengambil danny dari sekolah dan sebulan juga rakan sejawat terpaksa menggantikan waktu aku ditempat kerja.. Terlompat2 dema.. Tapi nak buat macammana, masing2 menurut perintah.

Aku masih lagi dalam mode memikior tentang umur persaraan.60-rasa debor2, memandangkan aku dah pilih 55 sebelum ini.-kalau aku tambah lagi 5 tahun.. Jurangnya sangat jauh.. Ikutkan aku ada 15 tahun lagi untuk bersara, cukup untuk berkhidmat selama 30 tahun..

Dalam dunia pekerjaan yang mencabar ni.. kekuatan fizikal dan mental sangat penting.. Tapi, semenjak dua nie aku semakin cepat lupa kalau letak barang2.. 2/3 hari atau seminggu baru teringat atau terjumpa.. Bayangkan kalau dah 55 tahun ke atas Nanti.. Peh ngeri!

tapi Esok masih ada... Masih Sempat memikirkan kelebihan dan kekurangan bersara umur 60..

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...