aku-dan-photography

Sunday, October 16, 2011

Kem bestari solat

Sabtu aku bawa Anak ke kem bestari solat di tempat kerja.

Yang urusnya 100% ustazah. Aku cuma antar/tunggu danny di samping tu macam biasa aku Jadi tukang tangkap gambar.

Seronok aku tengok danny ambek air wudhuk, terkebil2 biji mata lepas ustazah yang handle tahun satu tu (badan kecik tapi suara mantap) suruh dia ambek-kompom le banyak nak kena ajar.baru dia tau!

Aku kali ni tak bergerak aktif menembak gambar sebab kesan main bola tampar jumaat aritu dah sampai.. Main tak hengat dunia-aku jalan Udah rupa tapir dalam pantang je. Sakit satu badan!

Esok, ahad aku kroje-entah le camne ghupe panjat tangga Nanti.. Tapi Mujor orang umah ngurut tadi-ada le lega sikit!

Tapi aku masih mahu main bola tampar!

2 comments:

my360finder said...

sampai ternguap2 noo..
momen yang tepat tu

kulop ludin said...

hehe...
hari sabtu camtu le...
badan dah fokus cuti...
thanks!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...