aku-dan-photography

Sunday, October 30, 2011

Kedai ayam goreng kasturi tapah


Kat tapah berhampiran shell, ada sebuah kedai jual ayam goreng. Rasanya sedap , crispy dan harga rendah.

Ramai orang datang Sini.-niat sama je.. Makan ayam goreng.

So petang tadi aku Bawak danny dan orang rumah ronda2 tapah.-kami naik moto-danny tengah2-macam tak cukup napeh je dia disebabkan tersepit antara mak dah bapaknya-aku dah suruh duk depan tapi dia tak endak-bior dia rasa.

Lepas ronda2-aku singgah kedai ni.. Dan kami makan dengan gembiranya kerana ayam goreng itu memang sedap betoi! ( siap aku layan nasik lemak 2 bungkus lagik)

Setelah kenyang kami pulang ke rumah sambil menyanyi lagu kegemaran masing2 dalam hati.

Setelah 15 tahun aku tinggal di tapah, ini adalah kali pertama aku singgah dan menikmati Ayam goreng tadi.

Besar juga tapah ni!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...