aku-dan-photography

Thursday, October 6, 2011

Ke batu Gajah

2 hari lepas aku ke batu Gajah, berjumpa dengan seorang guru yang mengajar di sekolah Kat papan tanda tu..

Aku tak pernah sampai batu Gajah sebab aku tak pernah pun ada niat ke sana-jadi berbekalkan gps nokia.. Aku sampai gak ke batu Gajah setelah 3/4 kali round dalam pekan kerana gps tu cakap ape ntah.-tak paham oleh aku dan orang umah..

Pergi ikut jalan gopeng-balik ikut malim nawar.-dan aku sesat Kat pekan tronoh sebab aku ingat tronoh tu tronoh mines..

Dalam perjalanan balik , aku lalu malim nawar, tualang sekah dan macam2 tempat lagi!

Sampai chenderiang, kami singgah Kat capati corner-peh lembut kan main chapatinya serta kuah sardin yang tip top! Kalau siapa2 lalu jalan lama ke arah selatan-singgah2 di chapati corner chenderiang! Best!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...