aku-dan-photography

Friday, October 14, 2011

Bola tampar

Dah lama aku tak main bola tampar.. Rasa2 aku ada dalam 15 tahun.. Tapi pagi tadi aku join ngan murid2 tahun 6.. Haha.. Aku pakai seluar katik je sebab seluar track aku dah lupa letak Kat mana.

Rupa2nya aku masih ada skill main bola tampar walaupun debar2 takut cramp... Tu pon aku dah lumor minyak angat tang betih....

Walaupun tak sehebat maoro attack... Aku masih boleh lagi setting bola dengan baik.... Cuma nak smash, graviti lebih mencemburui diriku... Cepat betul landing ke tanah!

Kini aku rasa letih betoi! Satu badan dah mula2 sakit... Jap lagi kena tido gak... Kasik urat kendur semula....

Dah mula rasa ketagih nak sepot.... Em, kena tangkap kasot satu... Rebook,adidas atau nike?

Persoalan tu....

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...