aku-dan-photography

Monday, October 10, 2011

Batuk agak kurang

Batuk aku agak kurang, tapi Jenuh jugak aku telan ubat batuk.. Wat masa nie aku Sesuai ngan tamsolo kaler hijau tu.. Cepat cair kahak.. Idak le berbunyi dada time napeh..

Selain ubat batuk, aku juga kebam lozenge.. Semua aku cuba.-sehinggakan aku tertarik ngan hudson dalam tin nie-harga dalam 7 hengget lebih-beli Kat guardian-kemudian aku beli jenih dalam botol-tinnye menarik sebab ala2 retro!aku dah mula nak mengumpul benda2 camnie-sedangkan dalam umah Udah penuh ngan seaneka benda!

Tapi takkan jejas kalau setakat tin kecik dan comei tu!

Ahakz!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...