aku-dan-photography

Sunday, October 9, 2011

AKU 5 TAHUN LEPAS DAN SEKARANG!! HAHAHA!!

tadi member aku antar sms.. kasik tau dia dah upload video ke youtube.. Video Sambutan Hari Guru 2006!! Peh kentang tul.. dah 5 tahun dia simpan... aku pon dah lupe...

Time tu aku bertugas di SK Batu 14, Tapah... 9 tahun aku di sana...kiranya bideo nie adalah bideo terakhir aku sambut Hari Guru di sekolah pertama aku.

Bila aku ke sekolah ke 2.. suasana lain.... takde le sambutan camnie... so, aku tanam semua yang aku dah rasa/buat semasa di Sk Batu 14.....

Bila tengok balik bideo nie... kenangan lama mula menjelma..... hahaha!! Memang thrill pengalaman pertama mengajar murid asli dan memahami kehidupan masyarakat setempat.....


Dan kemudian apabila aku ditukarkan ke sekolah ke tiga... suasananya hampir sama di Batu 14 kerana salah seorang runner di sekolah tu adalah bekas guru yang mengajar di situ.....

Jauh beza betul penampilan dan kebesaran aku.. 5 tahun lepas... dalam masa 5 tahun tu juga... berat aku dah berkurangan sebanyak, 16 kilo!!! Mungkin faktor cuaca yang paneh kat bawah tu nyebabkan lelemak aku terbakor cepat.... Untuk info, Sk Batu 14 terletak pada ketinggian 406 kaki dari aras laut... so memang sejuk!!! nyaman jea!!!!





HIDUP KEKADANG SELAMBA!
Sire kulop ludin spenda pintal getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...