aku-dan-photography

Thursday, October 27, 2011

5a dan 3 keping cd

Aku janji Kat Anak aku-kalau dia dapat 5a aku beli 3 cd.

4a dah dapat cuma 1 kertas je lagi.. Sains-aku sebenarnya tak berapa kisah dengan apa yang dia dapat sebab pada aku ukuran kepandaian seseorang tidak terhad kepada akademik sahaja-banyak cabang lain lagi.

Aku cuma nak dia kecapi nikmat kejayaan dengan sejujur yang boleh.halal-dan biar dari usaha sendiri.

Kadang2 kita perlu merenung dalam2 kejayaan kita-halal ke usaha kita untuk menggenggam segulung ijazah yang kita tukarkan menjadi gaji seterusnya kita ratakan rezeki tersebut untuk Anak/bini makan?

Bila tugasan yang diberi.-bukan hasil tangan kita?

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...