aku-dan-photography

Saturday, September 17, 2011

Tosei



Danny suka makan tosei, jadi tiap kali balik ipoh aku akan ke nasmir berhampiran tesco untuk sarapan. Danny tosei manakala orang umah ngan capati.

Kat tapah, so far ni payah nak makan tosei mamak yang ohsem... satu2nya restoran mamak kat tapah, restoran haji belum lagi mampu untuk menyediakan tosei ohsem macam nasmir nie.....

Capati pula yang best takat nie kat simpang nak masuk chenderiang... Capaty Corner mmg ohsem sungguh... lembut ngan kari yang sedap.... best,mmg best!

Tapi aku tak makan benda2 tu wat masa sekarang kerana masalah perut yang tak berapa ok.....

tangan tang dada,
mata pandang atas...
Sire Kulop Ludin!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...