aku-dan-photography

Friday, September 2, 2011

Raya pertama



Agak lewat aku balik ipoh sebab lepas tengahari, aku balik umah kemdian aku makan penadol.. badan nak demam..  sedar2 dah kul 6 petang...

Opah aku ingat aku tak balik.. mana boleh camtu... dia bela aku dari kecik... dia sayang aku dan aku pun sama.

Aku sampai dalam kul 8 lebih... kebetulan otw ke umah opah, ada funfair kat giant sunway.... danny dah bulat bijik mata...

Pendek ceta, kami pun pergi... danny ngan maknya naik ferris whell.. aku tangkap gambar je, sbb aku mmg gayat naik peris wil nie... gayat bebenor.

Esok raya ke 4, tak tau projek apa lagi!

Selamat hari raya!!!!

tangan tang dada,
mata pandang atas...
Sire Kulop Ludin!

1 comment:

zaly said...

saya pun gayat gak benda tinggi2 ni...

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...