aku-dan-photography

Wednesday, September 14, 2011

Nokia n86



0028 hujan lebat kat luar.

- danny, orang umah...tido

- aku, terkebil2 melayan perot yg masih sakit...

N86, nice dari segi feel dan kameranya.. 8 mxpixel.. henset ni dah jarang sangat guna lepas aku belikan nokia n8 untuk orang umah... so, aku bajet nak setatkan dia...

Setat punya setat, dia takmo idop... so aku antor bengkel... hampir 3 minggu, hari ni aku ambek kat bengkel... kata unkel tu.. dah ok... dia dah leh setat.... nice.. kena rm30.

Aku balik umah, masukkan bateri... kemdian jadi perkara sama... kenot setat.....

Petangnya aku ke bengkel yang sama.. rupa2nya bateri dia dah kong! Ganti bateri baru... elok je dia jalan...

Bateri rm60... buta2 je aku bayar rm30 kat unkel tu pagi tadi..... tak pasei2 dah jadi rm90.... hampeh...

Tapi takpe aseikan nokia n86 nie leh aku guna!!!

tangan tang dada,
mata pandang atas...
Sire Kulop Ludin!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...