aku-dan-photography

Sunday, September 4, 2011

Nokia n8 symbian anna update



Aku dah update nokia n8 aku ke symbian anna... OTA update.. lama gak prosesnya....

Lepas update, rasa smooth lagi ngan icon yang menarik, bulat2...

Major improvement dari segi hd recording dan kamera di mana red eye kalau pakai flash telah dapat dikurangkan lebih baik, tidak le memanjangnya merah mata subjek... interface kamera pun ok, lebih mudah dipilih.

Cuma aku rasa, battery cepat dry.... tak macam sebelum ini.

Selamat update buat pengguna nik nokia n8!!!!


tangan tang dada,
mata pandang atas...
Sire Kulop Ludin!

2 comments:

zero said...

mcm mana nak update to symbian anna ye?

kulop ludin said...

Mudah je bro, guna wifi.... dari hset,
1.menu- applications-swupdate
Kemdian dia akan info sama ada firmware baru ke idak... kita leh pilih apa yg nak update...

atau ovi suite.... tapi pastikan bateri cukup charge...

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...