aku-dan-photography

Monday, September 19, 2011

Ke kuala kangsar



Aku ke kuala kangsar sebab opah aku nak jumpa sdara maranya di bukit chandan.. dan beraya di sana.

Pada masa yang sama, orang umah dan danny dapat gak pekena laksa kuala yang menjadi favourite dema berdua...

Aku suka laksa zimbo, van yang parking berhampiran jeti tu... laksanya  sedap, cendolnya pon power! Kami berempat, order laksa 6 mangkuk... aku dan opah makan sorang satu dan lagi 4, danny ngan maknye abiskan...power!

Kami tak lama di kuala kangsar sbb aku kena balik tapah petang nanti...

Keadaan aku semakin pulih.. dapat le aku makan nasik... syukur!!!

tangan tang dada,
mata pandang atas...
Sire Kulop Ludin!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...