aku-dan-photography

Thursday, September 22, 2011

Esok aku ke kuala lumpur

Hampir satu minggu aku akan berada di sana.. Tinggalkan orang umah dan danny..Ikutkan hati nak bawa dema berdua tapi danny kena pergi sekolah Jadi payah nak ejas masa dia.

Kalau Bercuti Best gak tapi ini urusan kerja.. Ada orang suka jauh2 tapi aku Sebaliknya.. Lagi dekat lagi Bagus!

Setengah orang suka claim perjalanan.. Kekadang melampau2.. Lebih dari yang patut.. Sampai ke bulan jaraknya.. Sedangkan tidak lah sebegitu jauh dari rumah ke tempat mesyuarat atau kursus.. Aku.. Claim apa yang hak.. Tak rock la kasik Anak bini makan duit tak ikhlas.. Jadi darah daging...


aku tak kisah kerana itu hak masing2... Cumanya aku merenung jauh... Soal wang.. Ramai manusia "agamanya serupa"!

1 comment:

Qaseeh Tolia said...

Takpe nanti bawak mama n danny jenjalan pulak.. "Everyone Can Fly" kan ada.. Booking 3 bulan awal mesti murah

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...