aku-dan-photography

Wednesday, September 21, 2011

Aku dan danny

Umor aku dah meningkat .. Danny semakin membesar.. Aku masih lagi terkial2 dalam memahami cara melayannya.

Kadang2 bila aku layan cete omputih terasa Jeles bila aku tengok bapak tu pandai je melayan Anak masing2.. basketball.. Summer camp.. Aku ngan danny.. Kami main chess je tu pun bukan selalu sebab kekangan masa..

Aku perlu luangkan masa bersama danny.

1 comment:

|| NaFiRaa || said...

saya pon rasa cam tuh.. x cukup masa bersama anak2.. sedih jek bila dikenangkan~

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...