aku-dan-photography

Thursday, August 4, 2011

Rupanya danny kena demam campak



Aku ingatkan gatal2 biasa tapi rupanya demam campak, sian aku tengok dia tergaru2....

Puasa dia masih bertahan.. dah 3 hari... hebat dia tapi napsu bila ke bazar ramadhan sama mcm aku... cepat kelabu mata.... dan pilihan kami sama... ayor!

Tapah dah mula hujan, alhamdulillah.. sejuk ckit namun tetap dahaga...hari ni kami beli 3 jenih ayor... mata kucing,oren dan air limau.... masing2 ngan selera berbeza.

Aku, oleh kerana tahap nikotin kritikal..dah terbeli sambal tumis petai 2 kali di gerai berlainan...... mesti kepala aku tingtong taim tu.... power betul pengaruh nikotin nie.....

orang umah, aku kagum ngan semangat motivasinya bermula seawal pagi menggerakkan kami.... danny mesti hangin2 satu badan sbb best tido manakala aku pula..... dah jaga lepas 7/8 kali kena gerak...tu pon tonggeng2 sambil sembam muka kat bantal... masih sedap nak tido!

Esok hari ke 4.... aku masih bertahan.... harap2 camtu lea sampai ke 30! Kikiki!

Kulop ludin spenda pintal getah

3 comments:

shahirahkhairudin said...

sabor ye chegu. nanti lepaih sebulan boleh le berhembus semula.

kulop ludin said...

hehe....
mmg tengah banyak bersabar ni!!!

armouris said...

lagi info tentang demam campak di SIHAT SELALU - Demam Campak Berjangkit

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...