aku-dan-photography

Monday, August 1, 2011

Puasa



Esok puasa.....

Menahan lapor dan dahaga... mmandangkan cuaca mmg pnas...aku yakin thp dhaga mmg kaw2 pnye....

Thun nie thun kdua dnny bpuasa... thun lpas dia tnggal shari..tu pon sbab dmam.. cmanya thun nie dia dah drjah stu...smedang je lpor... aku  nak tngok cmne le rpa dia mnahan lpar dn dhaga..

Aku... thun nie agak bbeza sbab aku ada gstrik bbanding thun lpas... ckup taim je msti nak ngunyah apa ptot... hrap2, kuat le niat aku......... hehe.. ada je alasan.....

Cumanya aku rsau thap nikotin yng agk krtkal...biasanya dlm kul 11-1 ptang, pala aku msti  tingtong ckit.... prnah msa aku ngajar di sbuah skolah atas bukit... jlannya konar2... dn aku hmpir2 trbbas kdalam gaung... (time tu naik moto).

Puasa ni mcm yearly maintenance... membersihkan jiwa dan body...aku berharap aku akan lbih bsabar brbnding tahun lepas... sian orang rumah yang melayan kerenah aku dan anak....

So selamat berpuasa dan bersahur..... (aku tngah lapar la nie) tapi aku bertahan sebab ada 5 jam je lagi......

Kulop ludin spenda pintal getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...