aku-dan-photography

Friday, August 5, 2011

Puasa yang mencabar hari ke 5



Puasa tahun ni rasa macam 1998... panas betoi.....

Bila berbuka, benda yang tuju dulu, air... dan aku peratikan orang jual air mmg clear awal...

Kata orang, banyak menom ais nanti hari esoknya akan letih lagi cepat..tapi pada aku puasa ni mmg meletihkan..

Reasonnya mudah jea... puasa tu melatih kita supaya rasa apa yang kita jarang rasa.... tu baru 30 hari, puasa sekerat hari je... kalau full 24jam..entah macammana le emosi kita....

Puasa nie umpama major oberhaul badan... masa nie le enjin2 dalam badan rilek2, terutama perot.... bersih2 dan betoi2 kan balik tali perot.... 11 bulan krojea tak berenti, so dapat rehat 14 jam sehari, tu dah kira ok le untuk badan sendiri...

Cuma...mata lak banyak krojea... asek2 perati ayor dalam eisbok!!! Hehe...

Selamat berpuasa hari ke 6 esok!



Enche Kulop Ludin Spenda Pintal Getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...