aku-dan-photography

Wednesday, August 10, 2011

Puasa ke 9



Beskot tat neneh mmg paberet aku... dah berpuloh tahun, aku makan tat neneh.... aku mmg xpert kalau bab2 merasa tat nie....

Pagi tadi, tat ni sampai... aku tayang2 kat staff room.... kebetulan kipas angin letaknye di belakang aku so aku bukak penutupnya.... aroma memenuhi ruang bilik yang dipenuhi rakan sejawat...

Aku perhatikan time tu bukan main besor lagi lubang idong masing2.... Sebesor serombong kapal lanun somalia... ahakz!

Aku tak tanya pun berapa bijik tat nie, aku main bayor jea...rm19... kata runner tat nie, harga dah naik dari rm15 ke rm19... aku tak kisah pun sebabnya mmg jerih nak buat beskot raya, aku pernah try dolo... uzur memanjang je aku....so, aku stop trying..

Hari ni jugak aku perhatikan anak aku dah  mula terasa letihnya puasa... balik ke ke rumah.. terus on eikon dah tido... aku pun sama, balik kerja, ketang dada..sedor2 orang umah kejut bangun gi bazar kat tapah.....

(La.... dah kul 1 pagi, aku lupa yg aku lum lagi makan nasik... berbuka tadi makan kuih, kepak ayam ngan ayor satu jug

Takpe le, sahur ke 10 nanti aku balun nasik lak... lupa sungguh!)

Selamat berpuasa hari ke 10 buat semua....moga kalian tabah sama seperti kami satu family.....

Enche Kulop Ludin Spenda Pintal Getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...