aku-dan-photography

Thursday, August 25, 2011

PUASA KE 24 ,15 TAHUN KERJA DUIT RAYA SINGGIT



Aku dah kerja 15 tahun dalam dunia pendidikan. Dah beribu anak murid, nama mereka pun dah mula tak berapa  ingat....

Tapi hari ni adalah kali pertama aku dapat seringgit terselit dalam kad raya budak darjah 3, bagi kat aku... ahakz, tak pernah aku terpikir.... mmg aku surprise sesangat.....

Dan budak yang bagi ni pon antara budak yang aku aim tiap kali ke kelas sbb gemor bercakap.... walaupun dari segi akademik agak sederhana tetapi kemahiran berbahasa dia dalam bahasa inggeris mmg baik.

Esok, aku kena carik gak kad raya untuk balas balik... sbb rata2 yang kasik aku kad raya dah tulis.....

"PECAH KACA PECAH GELAS, SUDAH BACA HARAP BALAS"

selamat berpuasa hari ke 25.. dah dekat nak raya tu!!!

tangan tang dada,
mata pandang atas...
Sire Kulop Ludin!

2 comments:

Qaseeh Tolia said...

Cikgu kasi balas yg ada music punya mesti dia buat frame lagi

kulop ludin said...

uhuk2.. tu lea.. tak sempat la plak!!!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...