aku-dan-photography

Sunday, August 21, 2011

Puasa ke 20 pizza hut giant ipoh



Sabitkan rumah opah aku dekat je ngan giant sunway city maka giant ni dah kira macam berjodoh le ngan aku walopon aku jarang sopping kat dalamnya....

Kat sini ada pizza hut, danny teringin nak makan pizza so kami berbuka ngan pizza, dan yang betulnya danny sorang balun gaw2... aku makan nasik briani karat besi,olio spageti manakala orang umah makan spageti ngan bebola apentah...

Pizza hut giant dah banyak kali aku sembor ayat2 power samada pekerja maupun manager dia... ada skali tu, aku order roti ginger.. bila aku tokak...peh, terasa macam aku ni branak tepi ladang gandum... rotinya tak bakar betul... aku panggil le satu mamat tu.. dia siap ajar aku bahawa roti ni resepi baru! Peh... baru kepala hangguk dia...ingat aku baru ke jejak kaki kat planet pizza nie... selepas aku bahasakan dia balik ngan siap aku snap gambar roti tu baru le dia gelabah  puyuh, nak replace roti baru...

Aku tolak sbb mmg style aku kalau dah keluar ayat2 cinta..kompom aku tak endak dah... sebabnya... macam2 benda dema boleh buat kat item yang direplace tu... marah sungguh rasanya sebab aku bayar ngan duit bukan ngan tisu muka.... (lastnya... dema idak kira harga roti tadi. Kiranya free... ) iskh, mmg patut pun..

Salah satu tip, kalau kita order makanan kemudian ada yang tak kena.. kita rilek dolo... habiskan mana yg ada kemudian baru kita komplain...  takyah le reordering lagi... kalau nak brutal ... pangkah terus kedai tu... pangkah dalam ati.... takyah susah2 beli marker pen nak pangkah kedai tu sebab dema boleh cuci balik...

Danny habiskan pizza saiz regular sorang2 dia je...manakala aku dan orang rumah cuma mampu bling2 mata... tak cukup sekeping untuk bertiga......

tangan tang dada,
mata pandang atas...
Sire Kulop Ludin!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...