aku-dan-photography

Saturday, August 20, 2011

Puasa ke 19 ipoh parade



Aku balik ipoh.. lepas berbuka,kami ke ipoh parade dengan tujuan mencari baju raya danny.

Ipoh parade,parkson grand...baju2 banyak yang original2 dan harganya leh buat tapir bukak mata luas2...peh!

Di sini ada satu bahagian BEN 10.... dari spenda sampai la ke slipar... so, mmg sesuai la dengan minat danny! Orang rumah handle baju ngan kasut... try sana,try sini... dapat le danny 2 helai baju, 2 helai suor ngan sepasang kasut... semua skali rm320!!! Peh... lagi skali peh... oleh kerana time tu aku mmg tak bawak duit banyak so orang rumah le bayorkan......

Aku try gak nasib kot2 ada le tshirt ke atau apa saja tapi... takde saiz sesuai...mmg tak pandai dema buat duit....

tangan tang dada,
mata ke atas....
sire kulop ludin

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...