aku-dan-photography

Tuesday, August 16, 2011

Puasa ke 15 KFC TAPAH



Danny teringin kentaki, sabitkan dia puasa so aku turutkan juga  Kuat dia bepose dalam2 sesema tu.... kalau aku... ahakz!

Masa kat kaunter, aku teringat kes video mamat kitchen yang salat2 ayam kentaki kat tapak kasut tuh...peh selamba kodok tul.... mmg tak patut... tapi tu cete lama dan aku yakin kfc tapah, mmg bukan camtu... aku tengok dema semua bersih2 je perwatakannya..terutama kat 2 orang gegelz tadi tu...

Danny betul2 makan, mmg dia teringin betul makan kentaki.... aku kekadang risau gak... badan halus tapi mampu dia hadap macam2! Aku ngan orang umah makan biasa2 je, tak macam danny.

Esok puasa ke 16, danny tak ke sekolah sbb masih lagi kurang sihat.... aku kerja macam biasa....

Selamat berpuasa hari ke 16!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...