aku-dan-photography

Monday, August 15, 2011

Puasa ke 14 tiada kek untuk aku



Patotnya time bebuka, aku akan makan kek.... anak aku dah becadang nak pilih kek coklat untuk aku tapi tapah hujan gaw2 punye.... so tepaksa kensel...tambahan pula danny dah setat sesema.. la ni kul 1 pagi, dia tak dapat tido lena sebab hidung tersumbat.... tak pasti samada esok dia boleh ke sekolah.

Aku dah setat nak tido, selalu lewat.. patotnya jam 11 aku kena lena...bak kata orang, " orang tua2 nie tak elok tido lewat" nanti payah nak bangun sahur seterusnya pose sebab gestrik! Ahakz... azegeret ckit2....

Esok, isnin pasti ramai orang beratur kat ATM ... maklumlea bonuz untuk orang krojea gomen.... senyum manjang sampei ke tinge.... yang pasti senyuman tu datang dari tokei2 sopping kompleks atau tokei2 beskot raya..... kompom!

Selamat berpuasa hari ke 15!!!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...