aku-dan-photography

Sunday, August 14, 2011

Puasa ke 13 selamat hari lahir buat aku



Hari ni 14/8/2011 merupakan hari lahir aku... pejam2 celik udah 39 tahun aku kat planet earth... dah banyak angka tu dan tak lama lagi cecah le 40....

Ramai member2 tak berapa percaya usia aku camtu, ada yang kata rupa nampak macam awal 30an.... ahakz... itu 10 tahun dolo!

10 tahun dolo aku single... kemdian kini aku dah ada isteri dan sorang anak... ada gak member2 tanya soalan bodo yang bercepu emas... "tak endak tambah anak lagi ke?" Huhu... nak je aku sumbat tapak kasut bata dalam mulot dema.... mesti la aku nak... mesra tak bertempat kawan2 aku tu...sungguh!

Sungguhpon aku nampak muda..ehem2.. tapi binaan tetap ngikot usia... tenaga tak secargas dolo... lupa pun dah mula bertandang...ini jelas kerana tiap2 bulan pasti bil2 astro/tmnet/kredit kad dan macam2 lagi tersumbat dalam letter box, ini menunjukkan ada pihak lain bersungguh2 nak ingatkan aku... tkasih..

Tahun ni aku tak belikan apa2 untuk hadiah besday aku... tapi dalam hati aku teringin nak ganti henset.. aku nak iphone4.... masalah juga, sebab aku dah ada... nokia n8, motorola milestone, huawei ideos s7, satio pon ada... sedangkan nombor utama satu je! Takpe le, sekarang ni bior aku fokus keperluan dari kehendak... itu yang penting...... ( termasukla anak dan orang rumah aku )

Masa aku awal 20  an, aku tertanya2 macammana rasa kalau dah 30... kemudian aku melewati angka tersebut.. kini aku tertanya lagi.... macammana rasanya, bila usia dah cecah 40!

Selamat berpuasa hari ke 14 dan selamat hari lahir buat aku juga... em.. esok bukak ke kedai henset tuh... ahakz!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...