aku-dan-photography

Friday, August 12, 2011

Puasa ke 11



Puasa ke 11 aku respek ngan anak teruna aku yang masih mampu bertahan.... kuat semangat dia... dan maknye selalu bagi galakan pada dia dan termasuk le aku...  hehe.

Masa aku sebaya dia... aku rasa takat stengah hari je...tu pon dah goyang... puasa ni elok untuk danny..dia belajor sabor...anak aku ni  jenis merampus gak, sama macam aku.... tadi, nyaris2 je aku nak angkat tangan....sabit cepat aku sedor...dia letih berpuasa... ( tapi debik ckit gak) hehe...

Baju rayanya aku tak beli lagi, mungkin 2 minggu lagi bila balik ke ipoh... lepas berbuka baru gerak sopping , idakle letih sangat manakala aku... em, rasanya idak le kot..... cukup le ngan spenda terkini aku beli kat klang dolo...

Selamat berpuasa untuk hari ke 12...

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...