aku-dan-photography

Tuesday, August 30, 2011

Puasa 29 kete wat lawak



Elok tengahari, orang umah call, katanya kete takleh setat... adoi...tengahari lak tu... time merbahaya untuk aku banyak bergerak.

Aku tiba ngan kancil..skali ngan pomen. Rupanya distributor api dah kondem.. mujor le orang umah aku sangkut bukan kat pekan tapah yang jammed dek orang nak balik kg.

Ganti baru... enjin dah boleh setat... semua skali kena le rm260... terbang kat pomen..... haih, larik bajet ckit tapi syukur orang umah tak apa2.....

Kebetulan kat situ ada kedai capati...peh tengah2ari kena capati..sedap gak! Hehe tapi iman aku masih kuat....

Esok aku nak claim rm30 kat orang umah sebab dia dah janji nak kasik kalau aku puasa penuh...... dan mmg penuh puasa aku kali ini. Alhamdulillah, aku bersyukur.

tangan tang dada,
mata pandang atas...
Sire Kulop Ludin!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...