aku-dan-photography

Wednesday, August 17, 2011

Mee goreng mamak



Scene nie mmg takde dalam mana2 CSI....

Jam 12.38 puasa ke 17 2011,

Muka siyes.

Ceminmata itam, helmet/cap tak bukak.

Kat tangan, plastik...ada ayor tin/kotak 3 perisa teh bunga atau laici..

"Mamak... bungkus mee goreng dua.... tauge takmo... mee kasik lebih... ayam... kasik potong taruk atas.... takmo pedas... *BUDAK PUNYA!!!"

* ulang 2 kali sambil beri penekanan 2 sukukata pertama.

(Ahakz..... suda la.... lu pegi simpan la modus lu.. satu malaya suda tau ma.....)

Selamat bepose.......

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...