aku-dan-photography

Monday, August 8, 2011

Angry bird collections



Malam minggu lepas aku ke gerbang malam ipoh...

Niat saja jalan2 tapi ternampak koleksi angry bird jenih rubber ducky.. comel2 so aku beli satu set tapi hampehnya hat merah orang dah rembat... takpe le nanti aku gandingkan dengan angry bird hat jenih lekat kat kete tu tapi besor le sikit... ( aku minat gak patung2 camnie)

Aku belikan danny tshirt angry bird selai.. aku cari gak saiz aku dan orang umah tapi tak mandang....agaknye kat siam ada le kot....

Skarang nie ada 3 koleksi mini kami dah collect.... transformer kfc, angry bird dan ben10 hat original.... ( mahal ben 10 nie.... dalam rm30 satu hat kecik tu..)

Dalam bulan nie, kalau sempat kami nak beli almari untuk danny susun benda2 nie..... biar dia belajar simpan koleksi dia baik2..... kemas dan teratur..

Aku pun nak satu almari gak tapi tak kemas2 lagi tempat aku...danny pun tak berani masuk zone bapaknye..aku dah pesan jangan masuk takut sesat.... kikiki!

Entah bile aku nak kemas tempat aku tu... mungkin esok... dan "esok masih ada".... hehe...

Selamat berpuasa hari ke 8!!!

Enche Kulop Ludin Spenda Pintal Getah

2 comments:

Mop said...

yop , malam gerbang ipoh tu kat mana?

kulop ludin said...

dekat belakang taman kanak2... area2 kamdar..... tiap2 hari ada.......

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

Blog Archive

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...