aku-dan-photography

Thursday, July 28, 2011

Wiring umah



Dah hampir 2 bulan, rumah aku tak berlampu... so hari ni Wiringman datang check kat kotak fius... gitu2 ckit je, dah menyala semua.

Aku, bab2 api mmg pantang... cukop aku risau nak krodi2 ngikut pala otak tanpa ilmu... aku takot terSOT... mau keras nanti... kalau setakat ganti bateri toslait atau berus gigi berbateri...pada aku, no poblem.

Kat umah gomen yang aku duduk ni...jangan le tersilap petik suiz lampu tanpa ngikut ritma...sebab bebila je bulp lampu leh mletop dan terus kacau kotak fius.... masuk ni dah berbelas bulp lampu aku kena beli.... tak pasti samada wiring yang tak berapa baik atau tangan aku yang tak skolah....

Aku terpaksa gak panggil orang repair fiyus tu sebab bulan pose hampir tiba, takkan nak orang umah prepare sahur guna toslait kat dapur.....

Aku tambah 2 lampu kalimantang kat ruang tamu... wat spare, mana le tau..kalau rosak lagi lampu kuning tu, masih lagi ada option untuk kami bersahur n berpuasa ngan jelas!

Selamat berpuasa wat rakan pembaca!

Kulop ludin spenda pintal getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...